Tak for et fedt event!

I torsdags den 8. december løb Gymtechs event for fitness branchen af stablen. Og sikke en fest dét var!

Folk fra alle afkroge af branchen og Danmarkskortet var samlet i Vejle, til en inspirerende og hyggelig dag der bød på både networking, en PROP spækket goodiebag og ikke mindst en masse gode indspark til hverdagen ude i fitnesscentrene.

Det var en rigtig god dag med alle deltagere, sponsorer og foredragsholdere – dejligt med så stor opbakning.
Der var endda ”besøg” fra musikindustrien, i form af hilsener fra både Morten Breum, Kongsted, Yepha og Faustix.

 

 

De forskellige indslag i løbet af dagen kan helt sikkert bruges ude i centrene, som ny inspiration til at gøre det endnu bedre for medlemmerne, og tiden til at networke hinanden imellem blev helt bestemt også udnyttet til fulde.

Som meldt ud op til eventen, var vi hos Gymtech spændte som flitsbuer, og vi må sande at spændingen nok blev lidt for intens i forbindelse med vores oplæg ”Hvordan vinder alle på reklamer?”, og vi er kommet i tvivl om hvorvidt det ellers vigtige budskab blev givet ordentligt videre til alle jer. Derfor har vi lavet en lille video med de vigtigste points – enjoy!

 

 

En stor tak skal lyde til alle deltagere, men specielt til sponsorerne og ikke mindst foredragsholderne, Henrik Duer og Cecilie Lind.

De gavmilde sponsorer, som gjorde dagen mulig: