27. januar 2017 Erik Junker

GYMTECH I FITNEWS!

Fitnews
I den seneste udgave af FITNEWS blev der udgivet en vanvittig flot artikel af Steen Broford, hvilket vi er meget stolte og beærede over.

Tilbage i starten af december, afholdte vi nemlig et fitnessevent i de smukke lokaler i Bygningen i Vejle, som tiltrak glædeligt mange leverandører og beslutningstagere fra hele fitnessbranchen.

Som Steen så flot beskriver, var det en dag fyldt med inspiration fra top-motiverede foredragsholdere – Henrik Duer og Cecilie Lind , men bestemt også en dag med rig mulighed for at netværke med leverandører, såvel som kollegaer fra branchen.

Vi takker, bøjer og klapper for den store opbakning og sidder nu tilbage med en vanvittig fed fornemmelse, en ovenud flot artikel i FITNEWS samt en masse erfaringer og bekendtskaber rigere!

Vil du gerne læse artikler omkring motion og sundhed, så besøg FITNEWS.DK der er en 100% danskejet portal hvor du finder en stor artikelbase med mere end 1500 spændende artikler. Klart et besøg værd for alle sundheds – og fitnessinteresserede!