13. februar 2017 Erik Junker

Musikkens rolle hos Gymtech

Kort om LP Støvring
Her følger en introduktion af vores musik-ansvarlige; LP-Støvring, som er kvalitetsfilteret på al musik-indhold på Gymtech Music-TV.

LP Støvring er en anerkendt musik-connaisseur, med mere end 20 års erfaring fra musikbranchen. Det han ikke ved om musik, er ikke værd at vide. Han brænder for musikken og i sit arbejde for Gymtech, lægger han især stor vægt på at promote nye kunstnere og breake de nyeste numre.

Grundlæggende, er det LP Støvrings anbefalinger der afspilles, når kalenderen efterlades tom. Du kan dog bruge de blokke, som LP har sammensat, til at få et øget indhold af musik fra en af de subgenrer, der er tilgængelige på systemet, på de dage og i de tidsrum som du ønsker.

Har du feedback eller ønsker til musikken, vil LP Støvring rigtig gerne høre fra dig på music@gymtechgroup.com.

Hvad gør vi for musikken?

2 hurtige til vores musik-ansvarlige, LP Støvring.
Hvad gør du for at optimere udvalget af musik og musikvideoer?
Som musik nørd bliver der lyttet til musik fra alle verdenshjørner hver dag, ugen lang, året rundt. Jeg kigger på alt hvad der rør sig på charts fra både ind og udland, og sørger for at selektere de bedste nye hits, og ting der er så friske at de først hitter senere. Hver uge er der leverance af nye tracks der konstant tilføjes til databasen.
Hvordan sammensættes standard DJ-mode?
Standard DJ mode skal ses som en radiokanal, hvor der er noget til alle der lytter. Den spiller de brede hits, både nye og kommende, men går ikke for dybt i de enkelte genrer. Et bredt udvalg hvor alle kan være med. Listen er sammensat ud fra hvad der hitter netop nu på Dancecharts, Airplay charts og diverse streamingplatforme.