24. august 2017 Erik Junker

DRØM DIG VÆK MED TRAVEL-TV!

TRAVELTV

Vi kan med stor stolthed offentliggøre vores nye samarbejde med ArrivalGuides.

Vi garanterer et nyt og ikke mindst fantastisk indhold!

ArrivalGuides leverer rejsevideoer fra hele verden og er verdens absolut største netværk af rejseindhold – Indhold der netop nu kan opleves med Gymtechs Music-TV!
Den stigende tendens til at kombinere rejser med sund livsstil, har ført til dette eksklusive partnerskab med ArrivalGuides, verdens førende destinationsekspert- og dermed øges Gymtechs store udbud af motiverende indhold yderligere- Vi kalder det WIN-WIN-WIN!

Rejsevideoerne fra ArrivalGuides er nøje tilpasset Gymtechs kundesegment og hovedfokusset er derfor lagt på at maksimere brugeroplevelsen med både inspirerende, motiverende og intuitivt indhold.

Der er så MANGE muligheder med et Gymtech Music-TV! Blandt favoritterne findes de berømte musikvideoer, som vidst godt kan betegnes som toppen af poppen! Derudover bliver vi nød til at slå et slag for både Newsfeed, Kostråds-modul og Galleri- og reklamevisninger -> og nu også Travel-TV, som alt sammen bidrager til en motiverende og inspirerende kanal, hvor HELE pakken kan tilpasses DIG og DINE medlemmer!

Summer summarum; En personlig Music-TV kanal med adskillige features, der alle er en del af pakken!

NYSGERRIG?
Du kan allerede nu oprette et GRATIS demo-login og opleve rejsevideoerne! Eller læse mere på ArrivalGuides hjemmeside: Arrivalguides.com

Kontakt os endelig for spørgsmål.
Kontakt: akj@nfoo.com eller +45 2829 9613